Παρακάτω θα δείτε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που υποστηρίζονται μέσα από το SHOWROOM69.COM, για να πραγματοποιείτε τις αγορές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Πιστωτική Κάρτα

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Ασφάλεια

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα του Showroom69.com

Αντικαταβολή
Μπορείτε να πληρώσετε τον courier όταν σας φέρει την παραγγελία σας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό αλλά η παραγγελία σας δεν θα αποσταλλεί μέχρι να επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: SHOWROOM69 O.E.
IBAN: GR49 0172 0460 0050 4609 9462 645 

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας, καθώς και ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας.

Το αποδεικτικό της κατάθεσης, φυσικής κατάθεσης ή e-banking, θα πρέπει να το αποστείλετε στο info@showroom69.com

Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τραπέζης, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας. Ενδέχεται η κατάθεση των χρημάτων να μην είναι άμεσα «ορατή» στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, οπότε μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή.